Завдання для дистанційного навчання з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" з теми "Варені м'ясні страви":
- опрацювати параграф 2 (стор. 215-216) за підручником Технологія приготування їжі з основами товарознавства В.С. Доцяк
- скласти технологічну картку на страву "Баранина з пшоном". Розрахунки провести на 16 порцій
За зразком:
Інструкційно –
технологічна картка
Баранина з пшоном
(Підручник
В.С.Доцяк Українська кухня стор.313)
№з/п
|
Назва сировини
|
1 порція
|
16 порцій
|
||
|
|
брутто
|
нетто
|
брутто
|
нетто
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Технологія приготування
Правила подавання
Вимоги до якості