Ads 468x60px

Група №21. 19.03.2020

Завдання для дистанційного навчання з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" з теми "Варені м'ясні страви":

  • опрацювати параграф 2 (стор. 215-216) за підручником Технологія приготування їжі з основами товарознавства В.С. Доцяк
  • скласти технологічну картку на страву "Баранина з пшоном". Розрахунки провести на 16 порцій

За зразком:
Інструкційно – технологічна картка
Баранина з пшоном
(Підручник В.С.Доцяк Українська кухня стор.313)
№з/п
Назва сировини
1 порція
16 порцій


брутто
нетто
брутто
нетто






















































Технологія приготування
Правила подавання
Вимоги до якості

Навчальні матеріали - конспект, підручник, відео.