Ads 468x60px

Працюємо дистанційно. Група №21

18.03.2020
Завдання для дистанційного навчання з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" з теми "Значення м'ясних страв у харчуванні, їх класифікація. Процеси, що відбуваються в м'ясі під час теплової кулінарної обробки"


Навчальні матеріали до уроку: конспект, презентація, підручник.


Завдання для дистанційного навчання з предмета "Облік, калькуляція, звітність"
Завдання 1.

На підставі вихідних даних оформити калькуляційну картку, та визначити загальну вартість продуктів на 100 порцій (1 порцію).
Страва «М’ясо варене з цибулею та сметаною»
Яловичина (пружок, лопаткова частина, грудинка) – 164/121, морква – 4/3, цибуля ріпчаста – 28/23, петрушка (корінь) – 3/2, жир тваринний топлений – 10, сметана – 50. Вихід 285.
Ціни на сировину за кг/грн: яловичина – 118, морква – 21. Цибуля ріпчаста – 23, петрушка (корінь) – 16, жир тваринний топлений – 98, сметана – 106.
Завдання 2.
На підставі вихідних даних оформити калькуляційну картку, та визначити загальну вартість продуктів на 100 порцій (1 порцію).
Страва «Баранина з пшоном»
Баранина (грудинка, лопаткова, тазостегнова частина) – 112/80, пшоно – 50, сіль – 4, цибуля ріпчаста – 20/17, сало шпик – 10,4/10, петрушка зелень – 4/3. Вихід -250.
Ціни на сировину за кг/грн: баранина – 125, пшоно – 26, сіль – 12, цибуля ріпчаста – 18, сало шпик – 80, петрушка (зелень) – 56.


Виконане завдання відправляйте на електронну пошту svkostyuchik@gmail.com