Ads 468x60px

Мережа еко-ресторанів "Батьківська хата" увійшла до Книги рекордів України!

Мережа еко-ресторанів "Батьківська хата" спільно з Асоціацією Кулінарів України та Київським національним університетом культури і мистецтв 20 квітня 2016 року встановили два рекорди, що увійшли до "Книги рекордів України". Проект відбувся в рамках VII Всеукраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу, що проходив у Київському національному університеті культури і мистецтв. Представники "Книги рекордів України" були запрошені, щоб зафіксувати встановлення національних рекордів: "Найбільша кількість кухарів на одній локації" та "Найбільша кількість видів вареників на одній локації"
Яскравий флешмоб за участі студентів, знаних шеф-кухарів, відомих рестораторів, викладачів готельно-ресторанної справи, що з’їхалися з усієї України, вражав своєю масштабністю. П’ятсот три людини у формі кухаря зібралися на одній площі та сформували абревіатури організацій-партнерів проекту – VII Всекраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу.
Відрадно, що представники нашого навчального закладу були учасниками цього конкурсу та цього флешмобу. Це: майстер виробничого навчання Іван Ілюшик та учениця ІІІ курсу Ольга Куліневич, яка ще й здобула в змаганнях срібну медаль.
Наступний рекорд був встановлений завдячуючи великому асортименту вареників з різноманітними начинками, приготовленими студентами Факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКіМ під кураторством шеф-кухарів еко-ресторанів "Батьківська хата". Представники "Книги рекордів України" зафіксували нове досягнення – "Найбільшу кількість видів вареників на одній локації".
Встановлені рекорди – це спільна перемога колективу Київського національного університету культури і мистецтв, Асоціації кулінарів України та меценату проекту мережі еко-ресторанів "Батьківська хата". Співпраця Вишу з представниками ресторанного бізнесу – це єдність теорії з практикою.
Основною метою конкурсу є популяризація багатогранності української кухні, яка є визнаною у всьому світі. Їжте українське, купуйте українське, підтримуйте українське!".

Наші герої!