Мережа еко-ресторанів
"Батьківська хата" спільно з Асоціацією Кулінарів України та
Київським національним університетом культури і мистецтв 20 квітня 2016 року
встановили два рекорди, що увійшли до "Книги рекордів України". Проект
відбувся в рамках VII Всеукраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва
і сервісу, що проходив у Київському національному університеті культури і
мистецтв. Представники "Книги рекордів України" були запрошені, щоб
зафіксувати встановлення національних рекордів: "Найбільша кількість
кухарів на одній локації" та "Найбільша кількість видів вареників на
одній локації"
Яскравий флешмоб за участі
студентів, знаних шеф-кухарів, відомих рестораторів, викладачів
готельно-ресторанної справи, що з’їхалися з усієї України, вражав своєю
масштабністю. П’ятсот три людини у формі кухаря зібралися на одній площі та
сформували абревіатури організацій-партнерів проекту – VII Всекраїнського
конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу.
Відрадно, що представники нашого
навчального закладу були учасниками цього конкурсу та цього флешмобу. Це:
майстер виробничого навчання Іван Ілюшик та учениця ІІІ курсу Ольга Куліневич,
яка ще й здобула в змаганнях срібну медаль.
Наступний рекорд був встановлений
завдячуючи великому асортименту вареників з різноманітними начинками,
приготовленими студентами Факультету готельно-ресторанного і туристичного
бізнесу КНУКіМ під кураторством шеф-кухарів еко-ресторанів "Батьківська
хата". Представники "Книги рекордів України" зафіксували нове
досягнення – "Найбільшу кількість видів вареників на одній локації".
Встановлені рекорди – це спільна
перемога колективу Київського національного університету культури і мистецтв,
Асоціації кулінарів України та меценату проекту мережі еко-ресторанів
"Батьківська хата". Співпраця Вишу з представниками ресторанного
бізнесу – це єдність теорії з практикою.