Для перевірки знань та організації самооцінки пройдіть
тематичне тестування та з’ясуйте
рівень навчальних досягнень із певної теми.
- Вступ. Хімічний склад продуктів харчування - пройти тестування.
- Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки - пройти тестування.
- Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів - пройти тестування.
- М'ясо, птиця, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів - пройти тестування.
- Теплова кулінарна обробка продуктів - пройти тестування.
- Технологія приготування супів - пройти тестування.
- Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв - пройти тестування.
- Технологія приготування страв з овочів - пройти тестування.
- Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього - пройти тестування.